Proiecte

Grădiniţa Montessori School of Iaşi a fost înfiinţată în anul 2016 şi cuprinde astăzi o grupă Toddler (0-3ani) şi patru grupe Casa dei Bambini (3-6ani), însumând peste o sută de copii care urmează cursurile celor două programe. Din anul 2020, Grădiniţa Montessori School of Iaşi a obţinut acreditarea pentru învăţământul în alternativa Montessori, fiind singura instituţie de acest fel din Regiunea Nord-Est a României.

Şcoala Primară Montessori School of Iasi şi-a început activitatea în anul 2019 fiind autorizată pentru programul 6-12 ani, iar în anul 2022 a obţinut acreditarea pentru a oferi educaţie Montessori pentru programul 6-9 ani. În acest moment, aproximativ 50 de copii cu vârste între 6 şi 12 ani urmează cursurile în cadrul acestei instituţii.

Editura Maria Montessori a tradus şi publicat până în acest moment şapte cărţi despre educaţia Montessori dedicate părinţilor, educatorilor şi oricui este interesat de educaţia şi filosofia Montessori.

Centrul Internaţional de Training este menit să formeze asistenţi şi educatori Montessori, sub umbrela AMI (Asociaţia Intenaţională Montessori). Până în present au fost organizate mai multe cursuri de asistenţi 0-3 ani, urmând să fie organizate în viitori cursuri pentru toate tipurile de programe educaţionale Montessori.

Proiectul “Dezvoltăm Împreună Comuna Vlădeni”

Proiectul “Dezvoltăm Împreună Comuna Vlădeni” este finanţat din fonduri europene prin POCA, Programul Operaţional Capacitate Administrativă, şi are ca obiectiv principal implementarea unui sistem de comunicare, informare şi consultare a cetăţenilor din comuna Vlădeni, în parteneriat cu administraţia publică şi cu ong-urile care funcţionează în comună.